Khalid's FotoPage

By: Khalid Qayum

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 19-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Trip to Langkawi....Me, Razip, Talha n Lan....

beg ku....hehehehe!!
yeahhhh!...langkawi, here we come....uhuhuhu
jalan2 cari makan....huuhuuhhu
View all 100 photos...
Assalamualaikum.....hehehehhe..akhirnya trip ke langkawi jadi gak...setelah ditunda kerana TSUNAMI....but I'll be missing my gorgeous sayang Farrawahida,rindu sangat kat dia,n love her too....
kitaorang pegi 4 orang, Aku, Razip, Talha n Lan....tinggal kat Motel Tanjung Mali....area pantai Cenang....lawa ooo pantai area ni....tapi motel yang kitaorang duduk ni pernah dilanda TSUNAMI, sampai kena dinding...air naik tinggi...tapi Alhamdulillah sebab Langkawi ni dikelilingi oleh 99 buah pulau, dan pulau2 ini la yang menjadi pelindung kepada Langkawi dari Tsunami....itupun sempat gak musnahkan kampung nelayan kat langkawi.....kalau pulau2 tu takde....confirm langkawi akan mengalami kemusnahan yang teruk dan ramai yang akan mati.Apa2 pun trip ni memang best....macam2 aktiviti yang dilakukan...


Saturday, 8-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Happy Bday to Afiq...Aniq n Nuha....

Henna,Adam n Alia....
Henna n Adam
 
View all 43 photos...
Happy Bday to my 3 little rascals....heheheh!! Afiq 7 Aniq 5 Nuha 4
Bday party kali ni agak lain skit....sebab buat kat rumah anak yatim Lembah Keramat....buat bday serentak sebab bday budak2 ni dekat je....Nuha 14 Disember....Afiq 2 Januari....Aniq 6 Januari....
Alhamdulillah semuanya berjalan denga lancar....lepas doa dibaca oleh Uztaz acara potong kek diadakan...pastu apa lagi....MAKAN!!!!!!!!! yehaaa!!!
lepas habis makan...setiap anak2 yatim tu dapat hadiah....semoga Allah tabahkan hati mereka untuk menghadapi hari2 yang akan datang....kesian tgk diaorang, tanpa ada ayah..ibu....
Kita ni patut bersyukur masih mempunyai ibu bapa....Ya Allah, semoga Kau panjangkanlah umur kedua ibu bapa ku...Amin....
lepas habis majlis....balik lepak sat....lepas tu baru bukak hadiah budak2 ni.....terkenang aku masa kecik2....ehheehhehe!!


Sunday, 26-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
u can't trust freedom when it's not in your hand....

 
 
 
View all 78 photos...
Assalamualaikum....

kecewa! marah! bengang!..itu je yang mampu kita luahkan perasaan kita terhadap tentera kafir US dan Yahudi laknatullah yang sedang berusaha keras utk membunuh dan memecahbelahkan umat Islam di seluruh dunia.Mereka bukan sahaja membunuh, tapi MEROGOL wanita2 Islam yang mereka tangkap! Seperti yang telah ditulis oleh seorang wanita Iraq yang menjadi tahanan tentera kafir US di Iraq.Beliau menceritakan bagaimana wanita2 Iraq didalam tahanan itu dirogol 8-9 kali SETIAP HARI tanpa belas kasihan.Sehinggakan ada seorang diantara mereka yang tidak mampu menahan hina, lalu menghempas kepalanya ke dinding sehingga pecah! Insya-Allah kalau ada masa, akan saya pastekan surat itu........adakah ini tentera yang dikatakan bertamadun? adakah ini dikatakan hero dunia? taik anjing punya US....no...korang bukan taik..korang lagi hina dari taik!!
Media2 pro Amerika....sentiasa memaparkan kemenangan tentera mereka di Iraq, kononya hanya sedikit sahaja askar mereka mati...BullShit!..saya sendiri tgk video bagaimana kereta2 kebal tentera US dibom, lori2 dibakar!....ramai askar US mati....pakai senjata canggih tapi dikalahkan oleh manusia yang hanya tau menggunakan senjata AK-47 dan mortar...Ingat wahai kafirun! Allah sentiasa akan melindungi umat Islam dan kita juga jgnlah lupakan sedara seIslam kita di seluruh dunia yang menghadapi kesengsaraan....jgnla kita lupa doakan kemenangan tentera Islam...
Disini saya nak paparkan gambar2 yang bukan diambil oleh CNN, ada banyak lagi gambar yang tak dapat saya upload kan....gambar2 betapa banyaknya casualties yang dialami oleh US di Iraq! AllahuAkhbar!!


Sunday, 19-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Flowers....

 
 
 
View all 31 photos...
aloo....ari ni aku upload gambar2 bunga kat umah aku....huhuhuhhuhu!! mom n dad punya favorite aa ni..suka gardening.......aku pun jadi mangsa kena join sekaki
Dah la padang umah besar...nak kena potong rumput, penat gilos.....hehehehe!! jgn marah Razip!!

F eel the goodness in all forms of life
L ove all things; let go of strife
O pen your petals; let love flow in
W iden the gap; let love grow within
E rase the scars of the past
R est in the assurance that only love lasts

O wn your self-worth in spite of what others may say
F ind again the peace in your day

L ive your potential; let the world know
I nto yourself let a new energy flow
F ind out you have so much to give
E mbrace love; laugh and life


ENJOY....




[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net